Investeste in Remat Holding

Investeste in Remat Holding, si castiga pana la 10% pe zi, investitia cea mai rentabil este la pachetul de 500$, si primesti zilnic 2% pe viata. Pentru a face o investitie, trebuie mai intai sa devi membru al Remat Holding CO SRL. Odata cete-ai inscris, poti face primul depozit. Toate depozitele trebuie efectuate prin zona de membri. Te poti conecta folosind numele de utilizator si parola pe care le-ai setat la inscriere.

Cum iti deschid contul Remat Holding?

Este destul de usor, clik pe urmatorul link: RematHolding, completeaza formularul de inregistrare si apoi apasa pe „Registrer”


Investeste in Remat Holding

Ce valute electronice se accepta?

Se accepta e-valute. Perfect Money, Payeer sau Bitcoin.

Cum se pot retrage fonduri?

Conecteaza-te la contul RematHolding, utilizand numele tau de utilizator si parola, cauta sectiunea „Withdraw”, iar din aceasta poti face retragerea comisionului, selecatnd modalitatea de plata, dolari sau bitcoin.

Se poate face un depozit direct din soldul contului meu?

Da! Pentru a face un depozit din soldul contului tau Remat Holding, trebuie doar sa intri in contul tau de membru si clic pe „Make Deposit” si selectezi „Deposit from Account Balance”.

Dupa ce se face o solicitare de retragere, cand vor fi disponibile fondurile in cont?

Toate retragerile sunt instantanee (Daca apare o eroare, aceasta va fi procesată in 24 de ore). Poti retrage banii oricand.

Cum poti face o investitie?

Pentru a face o investitie, trebuie sa devi membru al Remat Holding, odata ce te-ai inscris , poti sa faci prima ta investitie in funtie de planul ales. Toate investitiile trebuie efectuate prin zona de membru.

Investeste in Remat Holding

Deschide-ti un cont AICI

Pentru alte informatii completeaza formularul de Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.