LANCERIA, un nou proiect crypto romanesc, deja listat intr-un echange internationale

LANCERIA, un nou proiect crypto romanesc, deja listat intr-un echange internationale DigiFinex

Nou proiect crypto romanesc, LANCERIA, a reusit sa adune in mai putin de o luna de cand a fost lansat, o finantare de peste 1 milion de dolari de la investitori. Fondatorii LANCERIA vor sa revolutioneze piata freelancerilor din intreaga lume, introducand plata în criptomonede si eliminand sau reducand la minimum orice taxe si comisioane.

Proiectul LANCERIA, demarat la inceput de an 2021, presupune de fapt lansarea a trei platforme online, construite pe blockchain: una pentru pasionatii de gaming, alta dedicata freelancerilor, si nu in ultimul rand pentru amatorii de NFTs, carora li se pregateste un marketplace pentru arta digitala. Tehnic, LANCERIA este construit pe reteaua Binance Smart Chain (BSC), urmand sa faca un fork pe ELROND NETWORK spre… sfarsitul acestui an.

Cele trei platforme ale romanilor se vor baza pe tokenul LANC (350 milioane bucati) listat deja in exchangeul DigiFinex, urmand sa mai fie listat in curand, pe un alt exchang international, de unde oricine il va putea achizitiona. Listarea a inceput de la 0,015 dolari/token, proiectul pecand de la o valoare de piata de cca. 2 milioane dolari. In cele doua etape de pre-sale, desfasurate in ultima perioada, tokenii pusi la vanzare s-au epuizat foarte rapid. Echipa Lanceria spune ca este deja în discutii cu alte cateva exchange-uri importante care sa listeze LANC în urmatoarea perioada.

Pe Lanceria.io, freelancerii din toate domeniile de activitate îsi vor putea promova serviciile, ofertele, vor putea interactiona si negocia cu posibili beneficiari. In cazul în care vor opta sa fie platiti în criptomonede, ei vor avea de platit un comision infim, iar daca vor alege clasicul dolar american ca forma de plata, comisionul pe platforma va fi de pana la 5$ raportat la platformele curente care cer un comision de aproximativ 20%.

Alte detalii despre LANCERIA puteti gasi accesand lanceria.io