Locuiesti intr-o garsoniera sau intr-o casa mica? Iata cele mai bune si practice solutii pentru economisirea spatiului!

Sa amenajezi o casa poate insemna de foarte multe ori o adevarata bataie de cap, in special daca nu ai inca de la bun inceput un plan bine pus la punct. Este nevoie de piese de mobilier bine gandite in asa fel incat sa putem salva cat mai mult spatiu, in special daca vorbim despre o casa de mici dimensiuni.

Indiferent de cel fel de piese de mobilier avem nevoie, acestea trebuie sa fie practice si de preferat transformabile astfel incat un obiect sa poata servi pentru mai multe intrebuintari.

Cea mai buna varianta pentru toti cei care au nevoie de solutii eficiente si practice pentru locuintele lor, o vom gasi la Multimo, pe site-ul mobilierinteligent.ro.
Mese si scaune, biblioteci, birouri, paturi, dulapuri si asa mai departe, toate construite intr-un mod inteligent si practic, avand scopul de a salva cat mai mult spatiu fara a incarca vizual incaperile.

Un exemplu inedit pentru un birou foarte practic si care nu ocupa spatiu mai deloc, este biroul compact office care costa numai 1178 de lei. Acesta este un birou pliabil din lemn, care include si un scaun ce poate fi practic ascuns, incorporat in el, in momentul in care nu este folosit. Un fel de noptiera mare cu trei sertare incapatoare, avand pe laterala un fel de blat care se ridica si fixeaza pe care poate fi asezat lejer un laptop, mouse, plus un caiet de luat notite.

Pentru a vizualiza aceast birou ingenios, va invita sa accesati site-ul celor de la Multimo si cu siguranta o sa va indragostiti de el dar si de restul corpurilor de mobiler.

Un al exemplu perfect pentru o casa mica si care dupa parerea mea reprezinta o achizitie perfecta, este masuta mini office. Este vorba de o masuta mica, ideala pentru un living dar care are jumatate din blat mobil. Aceasta se va tranforma in mai putin de 3 secunde intr-un mini birou, numai bun pentru a sta pe canapea si primii filmul sau serialul preferat, dintr-o pozitie si la un unghi perfect.

Daca vorbim despre o garsoniera sau o casa mica, putem presupune ca spatiul in care dormim nu este tocmai mare. Tot prin cei de la Multimo, ne putem mobila camera astfel incat aceasta sa fie mult mai spatioasa si aerisita avand de asemenea un design extrem de bine lucrat, chiar de invidiat.

Astfel daca dormitorul dumneavoastra are o suprafata destul de mica si aveti nevoie si de un birou insa nu doriti aglomerarea spatiului, puteti alege de la Multimo, patul rabatabil cu birou, ideal in special pentru cei care lucreaza de acasa si au nevoie de un spatiu cat mai placut, de o ambianta linistita pentru o concentrarea maxima. Acest pat rabatabil cu birou se manevreaza extrem de usor, in doar cateva secunde fiind gata fie de culcare fie de lucru.

Toate sistemele de rabatare ori glisare sunt extrem de bine gandite si construite din materiale de cea mai buna calitate, astfel incat sa reziste mult si bine la un grad foarte ridicat de uzura. In fond si la urma urmei pentru acest lucru au fost creeate, deci trebuie sa reziste si exact asa vor face.