Metode usoare pentru irigare

Irigatul gradinii cu zarzavaturi nu a fost niciodata mai usor de cand am achizitionat pompa apa Jet 100 L.

Aceasta pompa a fost cumparata de pe Magazinul-de-piese.com, un magazin cu produse profesioniste pentru casa si gradina.

Acestia detin o gama foarte mare de pompe de apa, dar modelul pe care l-am ales este mai mult decat suficient pentru a face fata nevoilor mele.

Jet 100 L este o pompa de apa cu un motor de 1500 W, cu diametrul de refulare de 1”, debitul de apa pe minut este de 60 de litri, cu o greutate de 12 kg. Aceasta pompa reuseste sa distribuie apa in gradina mea de 250 de metri patrati fara nicio problema.

Datorita materialului rezistent de fonta din care este fabricata, pompa poate sa reziste chiar si in situatii climatice extreme.

Pompa Jet 100L este recomandata tuturor celor care dispun de un spatiu amplu in gradina si nu fac fata doar cu furtunul.

De cand am achizitionat aceasta pompa, productia de legume din gradina a crescut iar, pentru prima data, am reusit sa platez lubenita si sa o aduc la maturitate cu succes.

Magazinul-de-piese este cu siguranta locul la care toti profesionistii si semi-profesionistii ar trebui sa apeleze atunci cand vor sa isi imbunatateasca serviciile.

Acestia vor pune la dispozitie o gama mare de produse pentru gradina si casa. Pompele de apa sunt printre multele produse pe care acestia le comercializeaza, deoarece detin drujbe, masini de tuns iarba, scule elctrice si multe altele.

Magazinul este unul dintre cele mai bune din Romania datorita calitatii superioare pe care o ofera clientilor prin produsele de pe site.

Preturile sunt acceptabile pentru oricine iar site-ul detine si o rubrica cu promotii de unde cumparatorii pot achizitiona lucruri de calitate, la jumatate de pret.

Recomand cu incredere Magazinul-de-piese.com pentru profesionisti!