Minare bitcoin in cloud bonus 15 KHS putere de minare

Minare bitcoin in cloud bonus 15 KHS putere de minare! Daca esti un bun cunoscator al monedei digitale bitcoin, daca castigi deja bitcoin pe internet, cu sigurant doresti sa dublezi catigurile realzate pana in prezent. Din acest motiv iti prezint CKminer, o plataforma online de minare bitcoin, creata in August 2016, si care onoreaza platile fara nici un fel de intarziere. Primesti imediat dupa inscriere 15 Kh/s gratis putere de minare.

CKMiner Mining este o modalitate simpla si sigura de a cumpara putere de minare, fara a fi nevoie sa te ocupi de configurare a software-ului. CKMiner Mining este specializata in construirea celor mai eficiente si fiabile platforme miniere pe care le ofera, spre inchiriere clientilor sai.

Din motive de securitate, nu au dezvaluit locatiile exacte a fermelor miniere. Din Aprilie 2015, opereaza cu mai multe ferme miniere care sunt situate in Europa, America si Asia. Costul cu intretinerea si racirea echipamentelor plus consumul de energiei electrice sunt importante, dar nu singurele criterii.

CKminer

Inchirierea de putere minare in cloud!
Contracte de inchiriere in CKminer, sunt pe viata nu au o data scadenta, pe alte plataforme de minare esti conditionat de contracte de inchiriere cu perioade fixe si valori diferite de pret. Atata timp cat contractul este profitabil (adica plata acopera taxa de intretinere) va continua sa mineze si sa se poata primi platile. Teoretic, acest lucru ar putea fi de 100 de ani (durata de viata), cu toate acestea, practic, aceasta va depinde foarte mult de dificultate de minare si vloarea de piata a crypoto monedei bitcoin.

Cum se fac platile?
CKMiner prevede plati zilnice ale tuturor monedelor minate! O zi miniera incepe de obicei la ora 00:00 UTC si se termina la 23:59:59 UTC. Daca ai cumparat un contract doar cu o ora inainte de a incepe un nou ciclu de minare (adica cu o ora inainte de 00:00 UTC) vei primi doar o fractiune din acea zi. La sfârsitul celor 24 de ore de minare se vor face unele calcule suplimentare si verificări duble pentru a se asigura ca totul este corect. Dupa circa 8 ore (max. 24 de ore), vei primi plata pentru fiecare moneda minata. Asigurate ca adresele de plata pentru fiecare moneda sunt corecte, altfel nu se poate face plata!

Nu se percepe nici o taxa sau comision la retragere. Fiecare tranzactie este vizibila pentru fiecare utilizator.
Portofele acceptate la plata: Blockchain, Xapo, Bitcoin Core, Electrum, TREZOR, Coinbase, etc.

Minare bitcoin in cloud bonus 15 KHS putere de minare! Pentru deschidere cont, clik pe CKminer

Minare bitcoin in cloud bonus 15 KHS putere de minare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.