Minare Bitcoin si Momero

Minare Bitcoin si Momero! tot mai multi romani au inteles ca o investitie facuta la momentul oportun intr-o criptomoneda, le va aduce pe termen mediu si lung multi bani. Oportunitatea este aici! azi faci o investitie in minarea de Monero (XMR), Bitcoin (BTC) si alte criptomonede, si intr-un viitor apropiat, ai profitul asigurat.

Pentru a cumpara un contract de minare, ai nevoie de un site specializat, care iti ofera sau pune la dispozitie echipamentele lor pentru minare. Unul dintre site-uri specializate in mining in cloud este si MinerGate.

Cine este si ce ofera MineGate?

MinerGate este o pagina miniera creata de un grup de entuziasti de criptomonede.
Este prima plataforma care ofera servicii pentru mineritul imbinat. Acest lucru inseamna ca, in timp ce minezi in plataforma, poti mina monede diferite simultan fara scaderea hashrate pentru monedele majore.

Ce este Bitcoin (BTC)?

Bitcoin este o moneda digitala descentralizata care permite plati instantanee oricui si oriunde in lume. Bitcoin utilizeaza tehnologia peer-to-peer pentru a functiona fara autoritate centrala: gestionarea tranzactiilor si emiterea de bani sunt realizate colectiv de catre retea. Software-ul original Bitcoin de Satoshi Nakamoto a fost lansat sub licența MIT. Majoritatea software-urilor client, derivate sau „de la zero”, utilizeaza de asemenea licente de tip open source.

Ce este Monero (XMR)?

Monero este o noua moneda care utilizează protocolul CryptoNote. Se bazează pe Bytecoin, care a fost codificat de la zero si nu este descendent din moneda Bitcoin. XMR (Monero) a fost lansat pe 18 aprilie 2014.

Minare Bitcoin si Momero!

Cum se mineaza cu MinerGate,si cum este calculat profitul meu?
Aplicatia de minerit are o functie de referinta conceputa pentru a controla potentialul minier al calculatorului tau. Pentru a rula criteriul de referinta, dai clic pe fila corespunzatoare din aplicatia ta miniera GUI.

Acum, calculatorul tau va fi analizat in detaliu si vei primi rezultatul in doar un minut. Benchmark-ul este un instrument excelent care va ajuta sa intelegeti puterea miniera fata de ceilalti mineri si sa detectati unele parti slabe sau puternice ale masinii tale de miniere.

Pentru rezultate mai exacte, inchideti toate programe de pe calculator, pana cand analiza este finalizata.

Benchmark-ul poate prezice rezultatul castigului tau anual. Calculele se bazeaza pe un algoritm complicat. Se ea in considerare cateva variabile. Acestea includ factori de cripto economie, cum ar fi: fluctuatiile valutelor in ultimul an, rata lor de schimb pentru momentul benchmarking-ului, dificultatea retelei, care se schimba in mod constant, in functie de rata medie de hash a retelei. De asemenea, sa luat in calcul posibilitatea ca vei mina timp de cel putin un an, cu cat mai mult tii calculatorul pe minare, cu atat mai profitabil devine.

Minare Bitcoin si Momero
Daca oricare dintre acesti factori se modifica, poate avea un impact asupra profitului real, va rog sa tinei cont de asta. Deschide-ti un cont MinerGate si profita de aceasta oportunitate de a castiga bani cu PC-ul tau.

Aici gasesti si alte oferte de minare Top ten cloud mining

Un comentariu la „Minare Bitcoin si Momero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.