Minare rentabila de bitcoin cu HashFlare

Minare rentabila de bitcoin cu HashFlare! Cloud mining cu HashFlare, ofera o noua gama de servicii de minerit. Garanteaza o conectare rapida, monitorizare nonstop, o interfata de management usor de utilizat, si plati zilnice. Minarea se face cu diferite monezi digitale, printre care: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ZEC si Dashcoin, indiferent de putere de minare achizitionata, in aproximativ 3 luni se recupereaza investitia.

Cloud mining este foarte potrivit pentru mineri incepatori care ar dori sa incerce minarea de cryptomoneda si sa castige zilnic monezi digitale, precum si mineri experimentati, care nu doresc riscurile de minerit cu aparatura la ei acasa. In acest caz HashFlare, oferint spre inchiriere, instalatiile lor de minare (putere de mining GH/S) , contra unei sume in dolari. Investitia fiind sute de ori mai rentabila, daca se inchiriaza echipamente de la HashFlare, decat cumpararea de echipamente personale de minare. HashFlare ofera oamenilor o oportunitate unica de a mina bircoin, ethereum, litecoin, ZEC sau dashcoin, fara a fi nevoie de o investitie initiala mare in hardware sau cunostinte tehnice.

Iata care sunt preturile la inchirierea de putere, pentru diferitele monezi!
1. Cloud Mining BTC (Bitcoin) – SHA 256 – 1,20$/10 GH/s
2. Cloud Mining BTC (Bitcoin) – SCRYPT – 6,20$/1 MH/s
3. Cloud Mining ETH (Ethereum) – ETHASH – 2.20$/100 KH/s
4. Cloud Mining DASH (Dashcoin) – X11 – 5,80$/1 MH/s
5. Cloud Mining ZEC (ZEC) – EQUIHASH – 2$/0.1 H/s
– Selectezi planul dorit si incepe sa castige in mai putin de 24 de ore!

HashFlare

Minare rentabila de bitcoin cu HashFlare!
Deschide-ti un cont HashFalre si incepe sa castigi bani pe net de acasa.

Daca nu ai inteles prea bine cum functioneaza HashFlare, urmarete un video tutorial explicativ direct de aici, cu un singur clik pe: Cum sa castigi bitcoin, ethereum si dash din minerit cu HashFlare

Minare rentabila de bitcoin cu HashFlare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.