Mineaza gratis Monero XMR

Mineaza gratis Monero XMR cu browser-ul tau! Acum ai posibilitatea de a castiga bani cu ajutorul unui browser, fie ca vorbim de Opera, Chrome sau Mozilla. In acest moment cand scriu acest articol, 1 Monero (XMR) = 366$ sau la schimb in Bitcoin = ฿0.02188843.

Ce este Monero si cum functioneaza alternativa la Bitcoin?

Bitcoin este, printre toate monedele digitale, cea mai faimoasa alternativa. Astazi, insa, vrau sa va spun ce este Monero si cum functioneaza, alternativa valutara virtuala la Bitcoin, care poate fi consolidata ca cea mai utilizata in mediul online de criptomonede.

Monero este o moneda virtuala mai privata si mai anonima decat Bitcoin, lansata in 2014 si care se poate „lauda”, prin caracteristicile sale de securitate, preferata pentru un segment mare de pe piata neagra pe Internet , in cadrul asa-numitei Deep web si care tocmai a sarit in prezent de 360$.

Mineaza gratis Monero XMR

Deci, ce este si cum funcționează Monero? Prima caracteristica notabila a Monero este ca, spre deosebire de alti „rivali” ai celei mai renumite monede virtuale in aceste zile, nu a fost scris utilizând codul Bitcoin, ci se bazeaza pe un protocol numit CryptoNote. Astfel, in ciuda faptului ca aceasta noua moneda anonima are asemanari cu functionarea Bitcoin, cum ar fi lantul de blocuri, prezinta, de asemenea, diferente mari pentru a obtine anonimatul online mult asteptat pe care multi utilizatori dedicati tranzactiilor il doresc.

In timp ce utiliazatorii bitcoins folosesc o singura adresa virtuala a portofelului! Monero creeaza adrese unice pentru fiecare tranzactie, cu o cheie privata de vizionare care permite numai destinatarului – si oricui primeste parola – sa aibă acces deplin la datele operatiei sau a unui transfer.

urmareste video clipul

Ok, sper ca ati inteles cum functioneaza Monero

Acum este momentul de a castiga gratis aceasta moneda, direct de la tine de acasa, cu un laptop si un browser deschis cateva ore pe zi. Vezi aici un scurt video tutorial explicativ: Mineaza gratis Monero (XMR)


Deschide un cont securizat de aici NoobMiner

Nu deti o adresa Monero?

nimic mai sumplu, obtine una direct de aici Caryptonator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.