Minerit liber de cripto monede pentru toata lumea

Pentru a lansa un proces ireversibil de utilizare a cripto monedelor ca mijloc de plata si un mijloc de a acumula economii in toate tarile pentru economia mondiala, este necesar ca sute de milioane de oameni sa achizitioneze cripto monede. Acest lucru va atinge un punct critic al penetrarii cripto-platilor pe pietele de consum si de economii. Minerit liber de cripto monede pentru toata lumea! Sa o facem!

Despre comunitatea STANDARTA

STANDARTA este un proiect umanitar.

Sistemul existent de distribuire a bogatiei creat de oameni este nedrept. Un studiu Oxfam a constatat ca, in 2017, 82% din avere a imbogatit doar 1% din populatia lumii, iar 50% din populatia lumii nu a obtinut nimic din averea creata.

Si asta nu este chiar totul. Exista un indice numit Indicele preturilor de consum (IPC), care reflecta cat de mult a crescut pretul cosului de bunuri si servicii esentiale intr-o anumita moneda.

La nivel mondial, valoarea cosului IPC an toate monedele este in continua crestere, astfel incat puterea de cumparare a economiilor populatiei an aceste valute este in continua scadere. Cu o crestere a IPC cu 20%, puteti economisi cu 20% mai putin.

Un exemplu:

In Statele Unite, intre 1984 si 2018, IPC a crescut de 2,49 ori. Aceasta inseamna ca, timp de 33 de ani, preturile produselor si serviciilor de baza au crescut de 2,49 ori sau cu 149%. Acum 33 de ani, in cazul in care, ati cumparat cu USD 100, de exemplu 5 lucruri identice si le depozitati intr-un seif, acum cand deschide-ti seiful vei avea doar 2 din cele 5 lucruri depozitate initial.

Cine a intrat in siguranta si a furat lucrurile? Sistemul financiar mondial! Dupa cum vedeti, politica monetara a bancilor centrale si a autoritatilor financiare conduce la pierderea puterii de cumparare a economiilor obtinute prin munca noastra grea.

Se pare ca economisirea in dolari sau in alta moneda pentru la batranete nu are sens, pentru ca după 50 de ani, cand cand te retragi din viata activa, cu economiile pe care le-a facut in tinerete, poti sa cumpere doar 10% din ceea ce putea cumpara in tinerete.

Poate oamenii sa compenseze pierderea puterii de cumparare?

STANDARTA este o comunitate pentru exploatarea libera a cripto monedelor. Daca sunteti tineri si nu ati lucrat inca, puteti crede ca veti obtine o mostenire de la parintii dvs. care au lucrat toata viata lor.

Cu toate acestea, puterea de cumparare a economiilor dvs. este afectata, deoarece sistemul financiar mondial a confiscat prin reducerea puterii de cumparare a banilor.

Inregistrati-va cu comunitatea miniera STANDARTA, deveniti un miner de cripto monede si comunitatea face exploatarea prin criptare a banilor GRATUIT pentru dvs. Fiecare miner al comunitatii STANDARTA are dreptul la extragerea gratuita a 11 mii de monede. In conformitate cu „Acordul de pret comunitar”, valoarea fiecarei monede este estimata de membrii comunitatii la 1 USD, iar valoarea tuturor monedelor in momentul extragerii este estimata la 11.000 USD.

Desi extractia prin criptare este gratuita pentru fiecare membru al comunitatii, criptarea reprezinta costul economiilor pe care tu si parintii tai le-ai pierdut datorita scaderii puterii de cumparare a banilor. Nu va mai lasati pacaliti din nou, nu mai vindeti cripto monedele pentru mai putin de 1 USD pentru 1 moneda!

La fel ca monedele tip de fiat (dolari, euro , lire sterline, etc.), criptoanalele comunitatii STANDARTA vor aparea mai devreme sau mai tarziu pe piata crypto. Cu toate acestea, accesul pe piata secundara nu serveste pentru a imbogati minerii in detrimentul altora, ci este necesar pentru transformarea invizibila a cripto monedelor in bani reali.

Comunitatea STANDARTA nu doreste sa faca monede mai ieftine sau mai scumpe. Pretul monedelor va depinde in intregime de punerea in aplicare a „Acordului comunitar privind pretul” de catre membrii comunitatii pe piata crypto.

A venit momentul sa faci parte din comunitatea STANDARTA, si vei primi gratis 1100 crypto monede, cu o valoare estimata de $1100. Inscrie-te acum si banii sunt ai tai.