News fork Bitcoin God

News fork Bitcoin God (Bitcoin Dumnezeu) in data de 28/10/2017, daca ai depozitat bitcoin original intr-un exchange dupa ce va avea loc bifurcatia, vei primi o suma egala de Bitcoin Gold, cu posibilitatea de a schimba respectivi Bitcoin God in Bitcoin original.

Noua bifurcatie numita Bitcoin Dumnezeu sa nascut la Craciun. Lansarea Bitcoin God va aparea pe nuarul blocului # 501225. Data estimata anterior a nasterii lui Bitcoin Dumnezeu a fost 25 decembrie. Ziua nu a fost aleasa ocazional, deoarece pe 25 decembrie catolici si ortodoxi sarbatoresc Craciunul, care este ziua de nastere a lui Iisus Hristos. Dar volumul de exploatare a blocurilor din reteaua Bitcoin a scazut, iar data lansarii Bitcoin God sa mutat la 28 Decembrie 2017. Proiectul Bitcoin God se declara ca o organizatie non-profit peer-to-peer.

Principalele caracteristici tehnice ale Bitcoin God

sunt abilitatea de a scrie contracte inteligente, limita de dimensiune a blocurilor a crescut la 4 GB/bloc, suport tehnologie Lightning si protocolul Zero-knowledge proof, care ofera o mai mare anonimitate a tranzactiilor.

News fork Bitcoin God


Inainte de lansarea oficiala Bitcoin God este cotat la valoarea de 238$, vezi aici evolutia tranzactiilor GOD-USD
bifurcatie bitcoin god

Emisiunea Bitcoin God va fi limitată la 21 de milioane de monede, la acelasi nivel ca si in reteaua Bitcoin originala.

Lansarea retelei principale Bitcoin God

este programata pentru primul trimestru al anului 2018. In al doilea trimestru, va fi activat suportul inteligent al contractelor bazat pe blocul Bitcoin God. Multe site-uri exchange au anuntat sprijinul pentru noua bifurcatie, printre care Bithumb din Coreea de Sud, Coinone, Korbit, American Bittrex, GDAX si Poloniex, European HitBTC, japoneza Zaif si chineza OKex si multe altele.

Organizatorul proiectului Bitcoin God este investitorul Chandler Guo, chinez de criptare.

Nu ai un portofel bitcoin? deschide-ti unul acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.