Nou record istoric, pretul bitcoin 60,000$

Azi 13/03/2021, Nou record istoric, pretul bitcoin 60,000$! Cu fiecare zi ce trece, posibilitatea ca bitcoin sa atinga valoarea de 100,000$ pana la finalul acestui an, este din ce in ce mai probabila.

Noile cercetari realizate de grupul de reflectie din Marea Britanie, Parliament Street au dezvaluit ca 25% dintre investitorii britanici estimeaza ca ar fi realizat un milion de lire sterline sau mai mult (1,39 milioane de dolari) din profit investind întreaga lor avere în Bitcoin la începutul anului 2020.

Compania de tricouri Philadelphia aloca un milion de dolari din rezervele sale de numerar catre BTC și ETH!
RushOrderTees, o companie de tiparit si brodat tricouri, intentioneaza sa cumpere criptomoneda în valoare de un milion de dolari cu rezervele sale de numerar, potrivit unui anunt recent.

Compania a cumparat pana în prezent Bitcoin si alte criptomonede în valoare de 300.000 de dolari în ultima luna si va ajunge la cripto în valoare de 1 milion de dolari pana la sfarsitul lunii aprilie„, spune o declaratie publica pe 12 martie. Decizia RushOrderTees este un alt semn al adoptarii si normalizării investitiilor în active digitale.

Tu ce mai astepti? doar un depozit de 0.01 BTC, poti deveni milionar in urmatorii 10 ani!
Nu pierde aceasta oportunitate, cumpara fraciuni de bitcoin cu un card in Lei, direct de aici: BINANCE
Pastreaza in siguranta criptomonedele 100$ GARANTAT! Wallet Ledger Nano X