Noua moneda digitala Bitcomo

Noua moneda digitala Bitcomo (BM), lansare oficiala in luna Martie 2018. Fii primul pentru a reusi sa cumperi tokeni la cel mai bun pret, in perioada ICO. 30% din moneda BM, in valoare de 9.792.000 dolari va fi vanduta cu un bonus de 20% pentru investitiile anticipate. Ultimele 70% din moneda Bitcomo (BM) in valoare de 22.848.000 dolari, vor fi vandute fara bonus! Pana in acest moment cand postez acest articol, s-au vandut peste 2.807.401 Bitcomo BM, dintr-un totale de 122.000.000 BM.

Ce este Bitcomo?

BitComo este prima platforma descentralizata din reteaua de market online, bazata pe tehnologia Blockchain, cu ajutorul algoritmilor contractului inteligent.

CPA de marketing impotriva contract inteligent!

Noua moneda digitala BitcomoEFICENTA
In marketingul CPA clasic, procesul de afaceri consta intr-un lant lung de interactiuni intre agentul de publicitate – operatorii bancari – programul de afiliere – sistemul de plati – afiliat!

FIABILITATE
Fiecare etapa de cooperare acumuleaza costuri, mareste timpul, riscul de eroare umana, pierderea de informatii in timpul transmiterii!

EFICIENTA PRETURILOR
In blocul din reteaua CPA, procesul de afaceri este construit pe contracte inteligente, excluzand costurile de timp, riscul de eroare a managerului si pierderea de informatii in timpul transmiterii si reduce comisionul pentru fiecare tranzactie la un nivel minim!

EFICIENTA TIMPULUI
In CPA traditional, editorul primeste plata cu o perioada de gratie. In Bitcomo, plata se face la momentul confirmarii contractului inteligent!

Avantaje

Performanta de marketing

Blockchain este o solutie buna si eleganta impotriva fraudei. Deoarece intregul ciclu de schimb de la editor la agentul de publicitate este transparent, se poate urmari fiecare clic si vanzarea, actiunea, finalizarea obiectivelor etc. si afisarea acest proces utilizand cod deschis si imuabil in nodurile Bitcomo.

Noua moneda digitala Bitcomo Token

A rezolvat problema vitezei in BlockChain!

In viitor, marketingul pe Internet va fi in eco-sistem, si in care toate tranzactiile se fac cu monede. In structura lui Bitcomo se află simbolul „BM”.

Bitcomo (BM) este o moneda usor de folosit pentru a plati agentul de publicitate, cat si afiliati. Reteaua Bitcomo nu este programata sa accepte alta moneda. Jetoanele BM vor putea fi schimbate cu monedele populare bitcoin, etc.

Titularii de Bitcoin, Etherium si alte criptomonede vor putea sa utilizeze serviciile Bitcomo prin conversia automata a monedelor digitale in BM printr-unul dintre schimburile de parteneriate, in orice moment, in magazinul token pe platforma BITCONMO. Vezi un scurt video despre Bitcomo (BM)

Vrei sa cumperi sau sa vinzi bitcoin? mai multe informatii Exchange bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.