O investitie sigura si profitabila in aur

O investitie sigura si profitabila in aur! Felicitari, daca te-ai intrebat cum sa investesti in aur, ai facut un mare pas, aici vei afla cum sa investesti in aur, si vei fi intodeauna, in fata persoanelor care nu au inteles cat de sigura si profitabila este o investitie in aur, indiferent cum este facuta.

Investitia in aur este o investitie alternativa de a achizitiona aur, fie în mod direct (de exemplu, atunci cand cumparam lingouri sau monede de aur) sau indirect (de exemplu, prin cumpararea de certificate de depozite de aur, sau sa investim in fonduri mutuale specializate in aur). Ideea de a investi in aur este sa-l cumperi atunci cand valoarea sa este scazut si vinde atunci cand acesta este in crestere.

Uzual investitiile in aur, de obicei, tinde să fie o alternativa, adică este o investitie care are ca scop mentinerea valorii banilor fara riscul ca se va deprecia, ceva ce se întampla de obicei in vremuri de criza. Dar totusi, investitiile in aur nu este doar o alternativa, poate deveni o investitie foarte profitabila in cazul in care stim cand sa cumparam si cand sa vindem.

Pentru a investii in aur este nevoie de o banca specializata in depozitarea acestui metal pretios, plus siguranta acestuia. Va prezint pagina oficiala – GoldMoney, cu ajutorul ei se poate cumpara aur si depozita imediat in bancile specializate din anumite tari. GoldMoney, lucreaza cu bancile din Canada (Toronto si Ottawa), Statele Unite (NewYork), Marea Britanie (Londra), Elvetia (Zurich), Arabia Saudita (Dubai), Singapore si Hong Kong. Se poate cumpara aur direct cu RON, schimbul se face automat la tranzactionare in euro, investitia se poate face cu un card sau direct prin transfer bancar. Ca si alternativa la plati, ai positbilitatea sa investesti direct dintr-un cont PayPal sau cu un cont bitcoin. Mai multe informatii gasesti pe pagina oficiala GoldMoney.

O investitie sigura si profitabila in aur! Avantaje:
In plus, aurul poate fi convertit in numerar, in orice moment, deoarece banca il poate vinde rapid la cererea ta, in orice moment, fara a fi nevoie sa platesti comisioane. Poti sa retrage investitia in orice moment sau cere sa ti se trimita cantitatea de aur pe care o detii in cont, direct acasa.

In acest moment Matie 20017, 1 gram de aur costa 37,12 euro.
Deschide-ti un cont acum in GoldMoney si profita de valoarea scazuta a metalului pretios, cand va creste poti sa vinzi, si sa retragi banii rapid si in siguranta.

O investitie sigura si profitabila in aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.