PayPal adopta cripto Bitcoin ETH BTC si LTC

PayPal adopta cripto Bitcoin ETH BTC si LTC. Gigantul plăților online PayPal a anunțat că se va alătura oficial pe piețele criptografice, si va oferi deținătorilor de conturi din SUA posibilitatea de a cumpăra, vinde și deține bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH) și litecoin (LTC) în portofelele lor PayPal.

În următoarele săptămâni, utilizatorii PayPal din Statele Unite ar trebui să poată utiliza și gestiona cripto menționate pe una dintre cele mai mari platforme digitale de plăți din lume. În iulie 2020, PayPal a înregistrat 346 milioane de conturi active și a procesat 222 miliarde USD în al doilea trimestru al anului 2020.

PayPal pare să încerce această mișcare în SUA, având intenția de a extinde acest nou serviciu în alte țări, precum și aplicația sa de portofel digital, Venmo, în prima jumătate a anului 2021.

Cu un astfel de domeniu de impact, această mișcare ar putea aduce activele digitale și mai mult în mainstream, alăturându-se celor de la Robinhood și Square în impulsul adoptării cripto.

Wallet cripto 100% sigur: Ledger Nano X

Ce este un card 3D secure

P.S la momentul difuzari acestui articol, 1 BTC=13000$, opiniea mea persoanala, in 2024 pretul bitcoin poate atinge valoarea de 100,000$.