Portofele de criptomonede în 2021

Portofele de criptomonede în 2021: de la stocarea online la stocarea offline, iata optiunile!

Astazi, cel mai important lucru în ceea ce priveste portofelele de criptomonede este atat securitatea, cat si responsabilitatea utilizatorilor.

După o noua crestere a pretului criptomonedelor majore la sfarsitul anului 2020 si inceputul anului 2021, entuziastii criptomonedelor au început sa mineze, sa vanda si sa cumpere monede cu vigoare reînnoita, ceea ce înseamna ca astazi, problema custodiei criptomonedelor este mai relevantă ca niciodata. Dar, spre deosebire de valurile urcarii de pret din trecut, de data aceasta multi utilizatori sunt îngrijorati si de modul de protejare a activelor lor.

Escrocii folosesc o varietate de instrumente, de la piratarea conturilor la crearea de programe malware. De exemplu, Ledger a detectat recent aplicații false pe Google Play, care au afectat unii utilizatori. Si la sfarsitul lunii decembrie 2020, peste 270.000 de clienti s-au confruntat cu amenintari dupa ce datele lor personale au fost expuse de un hacker.

Toate acestea sugerează ca entuziastii cripto ar trebui sa fie extrem de atenri atunci cand aleg modul de stocare a activelor lor. Noi va recomandam cel mai sigur wallet offline Ledger Nano X

Achizitionarea criptomonedelor se generalizeaza!

In 2021, Bitcoin (BTC) s-a impus ferm ca un instrument de investitii acceptat în mod obisnuit si un depozit de valoare si este acum comparat cu aurul (Bitcoin, se mai cunoaste sub denumirea de aur digital). Acest lucru a devenit deosebit de vizibil atunci cand investitorii institutionali au început sa exploreze si sa investeasca sute de milioane de dolari – uneori miliarde – în BTC.

Nu pierde trenul! cumpara acum cel putin 0.01 BTC (aproximativ 560$) si peste 5-6 ani, poti ajunge milionar.
De unde cumpar bitcoin (BTC)? direct de aici: CryptoPay, Binance, Coinbase

Vrei sa fi milionar? afla detalii