Pretul bitcoin scade sub 55000 USD

Pretul bitcoin scade sub 55000 USD. Vanzatorii au împins pretul Bitcoin sub 55.000 USD, în ciuda interesului deschis pentru contractele futures BTC, care a atins un nivel record, iar optimismul în ceea ce priveste emiterea de cecuri de stimulare de 1.400 USD pentru americani, i-a facut pe comerciati sa anticipeze urmatorul raliu.

Pretul Bitcoin s-a prabusit pe 15 martie, pe masura ce ursii au împins pretul înapoi la nivelul mediu de 53.000 de dolari, la cateva zile dupa ce (BTC) a atins un nou maxim istoric peste 61.000 de dolari.

pretul bitcoin afisat de binance

O serie de evenimente recente au crescut factorul frica, incertitudine si îndoiala (FUD) pentru criptomoneda bitcoin, inclusiv zvonurile despre o posibila interdictie asupra activelor digitale din India care ar criminaliza detinerea, emiterea, exploatarea, tranzactionarea si transferul criptomonedelor.

În plus fata de vestea proasta a zilei, PancakeSwap (CAKE) si Cream Finance (CREAM), doua dintre cele mai importante proiecte ale DeFi în lantul de contract inteligent Binance, au fost victimele unui atac de falsificare DNS care a încercat sa pacalească utilizatorii sa-si introduca cheile private, pe site.

Tendina ascendenta de bitcoin ramane intacta!

În ciuda declinului de luni, comerciantii sunt optimisti ca BTC va avea o recuperare rapida si un sondaj recent estimeaza ca pana la 10% din cele 40 de miliarde de dolari pentru scutirea pandemiei pentru cetatenii americani ar putea fi folosite pentru a cumpara Bitcoin si actiuni.

La momentul scrieri acestui articol pretul bitcoin depasea 56,000 USD.

Cumpara bitcoin cu cardul in lei, de pe cel mai sigur exchange: Binance