Ripple contract cu MoneyGram

Ripple contract cu MoneyGram? in urma unei intelegeri dintre gigantul de transfer bani MoneyGram si blocul de moneda digitala Ripple, a rezultat semnarea celui mai avantajos contract din luna Ianuaria 2018, pentru ambele entitati.

MoneyGram International Inc. a urcat foarte mult in ultimele 10 luni dupa ce a declaraa ca lucreaza cu lansarea blocului Ripple pentru a testa utilizarea monedei sale digitale pentru a deplasa fonduri.

Actiunile companiei de transfer de bani s-au scumpit cu 10%, ajungand la 13,39 dolari la ora 9:37 in New York, cea mai mare intrare din martie si cea de-a doua cea mai buna performanta in Indicele Russell 2000. Ripple a convertit moneda digitala XRP cu 4 procente pana la 2.06 dolari, eliminand o scadere anterioara de 21 de procente.

Ripple contract cu MoneyGram

Companiile, cum ar fi MoneyGram, utilizeaza in mod obisnuit conturile prefinantate pentru a realiza transferurile pentru clienti lor. Tehnologia de tip blockchain recenta.

„Ripple se afla in prim-planul tehnologiei blocurilor de criptomoneda”, a declarat Alex Holmes, director executiv al MoneyGram. „Speram ca va creste eficienta si va imbunătati serviciile clientilor MoneyGram nostri”.

Valuta virtuala

Proiectul pilot ne poate conduce la adoptarea de catre MoneyGram a Ripple (XRP), potrivit declaratiei facute de Alex Holmes. Companiile vor evalua, de asemenea, daca MoneyGram va deveni unul dintre partenerii de plata al Ripple.

Ripple si-a creat moneda virtuala pentru a permite bancilor sa trimita bani clientului in reteaua sa, de exemplu, de la Paris la Tokyo, in chestiune de minute, nu de zile. Compania declara ca taxele de tranzactionare sunt mult mai scazute decat cele pentru transferul banilor traditionali si cripomonedele concurente, cum ar fi cele de tip bitcoin. Ripple permite acest lucru prin faptul ca un intermediar converteste Euro in RIPPLE (XRP) in Paris si trimite Ripple (XRP) catre Tokyo, unde este apoi convertit in Yeni de un alt intermediar.

Concluzii de final!

RIPPLE (XRP) a pierdut aproximativ o treime din valoarea sa in ultimele 7 zile. Cu toate acestea, in ultima luna s-au inregistrat o crestere de 700 de procente si, cu 38,7 miliarde de RIPPLE (XRP) in circulatie, este al treilea cel mai valoroasa moneda digital, potrivit CoinMarketCap

Vrei sa cumperi Ripple?

Nu stii cum si de unde se poate achizitiona RIPPLE! Esti interesat in achizitioarea de criptomoneda la cel mai mic pret, si dupa o anumita perioada cand pretul ei sa dublat sa o poti vinde in siguranta, si asa ca castigi un profit!
Toate aceste informatii le gasesti in urmatorul video tutorial explicativ
Cum sa cumperi Ripple, rapid si in siguranta!

Poate te intereseaza sa catigi bitcoin gratis, vezi cum Generatoare bitcoin

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.