Schimba bitcoin online sigur si rapid

Schimba bitcoin online sigur si rapid
Schimba bitcoin online sigur si rapid cu Changer4u. Ai nevoie sa transferi bitcoin dintr-un procesor de plata in altul (mai precis intre: PayPal, Payeer, OkPay, Payza, Advcash, Skrill, SEPA, Perfect Money) sau poate esti in cautarea unui schimb de bitcoin in moneda fizica, euro, dolar? Nimic mai simplu, cu ajutorul unui cunoscut site de profil in domeniul Exchange, poti rezolva aceasta problema cu cele mai mici comisioane.

Changer4u, iti ofera posibilitatea de a face un schimb sau transfer de moneda digitala (bitcoin) aproape instant. Daca, apar dificultati la schimb sau transfer, poti recurge la „SUPORT” si te vor ajuta imediat sa rezolvi problema.

Cum se face un schimb sau transfer?
1. Intra pe pagina oficiala clik Changer4u, si alege procesorul de unde vrei sa faci transferul si procesorul de plata unde doresti sa primesti banii.
2. Alege cantitatea de moneda pe care doresti sa o schimbi sau tranferi
3. Clik butonul EXCHANGE
4. Urmeaza instuctiunile si fa schimbul
5. Banii vor ajunge aproape instant

Pe imaginea de mai jos, apare un exemplu de transfer intre OKPay si PayPal, tu vei alege ce te intereseaza
Schimba bitcoin online sigur si rapid

Pentru setare alege din sectiunea „Exchange From” procesorul de plata de unde doresti sa faci transferul de moneda, mergi la sectiunea „Exchange To” si aici, selecteza: din ce portofel doresti sa transferi banii sau moneda digitala bitcoin, si in ce procesor vrei sa ajunga banii!

Sper ca, a fost pe intelesul tau aceste explicatii, daca ai ceva probleme, poti lasa un comentariu, si iti voi raspunde cat mai curand posibil.

Nu uita! inainte de efectuarea tranzactiei, verifica si comisionul la retragere sau transfer.
Schimba bitcoin online sigur si rapid cu Changer4u.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.