Schimba Ethereum in Bitcoin

Schimba Ethereum in Bitcoin! esti in cautarea unei modalitati de a converti Ethereum (ETH) in Bitcoin (BTC) la cel mai avantajos pret, si cu cel mai mic comision de tranzactionare? Ai ajuns unde trebuie, cu ajutorul Changelly cel mai bun exchange de pe net, poti face acest schimb.

Ce este Changelly?

Changelly este un schimb de criptograme instantanee care ofera cele mai bune rate de schimb intre criptmonede de pe piata.

Cum functionează Changelly?

Robotul lui Changelly este integrat in cele mai mari platforme de tranzactionare de tip cryptocurrensy, inclusiv Poloniex si Bittrex. In decurs de milisecunde, robotul face oferte si Intreaba platformele de tranzactionare, apoi selecteaza si sugereaza cea mai buna rata disponibila si afiseaza rata estimata pe site. Ratele raman aproximative pana cand tranzactia se face efectiv pe blochain. Rata de schimb la momentul tranzactiei poate sa difere usor de rata estimata pe care o vedeti atunci cand incepeti o tranzactie.

Schimb direct intre diferite cryptomonede

Poti folosi direct urmatorul convertor fara a fi nevoie sa apelezi la intermediar exchange! Schimba in mod instant Ethereum in Bitcoin si nu numai! se poate face echange intre diferite cryptomonede, cum ar fi: Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Dash (DASH), Ethereum ClasSic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LISK), Expanse (EXP), Golem (GNT), Nem (XEM), Zcash (ZEC), etc.

De ce sa am incredere in aceasta plataforma?

Changelly este un proiect tanar si promitator creat de entuziastii MinerGate. Serviciul ofera tranzactii sigure si rapide fara a dezvalui identitatea utilizatorilor. Ofera cele mai bune rate posibile, comparand o gama larga de platforme de tranzactionare fiabile si lucreaza cu peste 50 de criptomonede listate.

Alte motive de incredere în Changelly:
– Nu exista depozit! schimb instant de bani.
– Fiecare cont este protejat cu autentificare cu 2 factori.
– Mai mult de 500.000 de utilizatori multumiti, inclusiv membri cunoscuti ai comunitătii de criptomonede.
– Peste 3 milioane de utilizatori care participa la schimburi intr-o luna.

De ce nu stabileste Changelly, comisioane fixe?

Nu fixeaza ratele de schimb valutar niciodata din cauza naturii volatilitati criptomonedelor, unde rata oricarei monede poate fluctua in fiecare minut. Acesta este motivul pentru care rata finala poate fi usor mai mare sau mai mica decat se astepta la sfarsitul unei tranzactii.

Schimba Ethereum in Bitcoin

Mentinerea ratelor fixe ar necesita acoperirea riscurilor de piata si a volatilitatii criptomonedelor, ceea ce ar face comisionul sa fie mult mai mare. In schimb, Changelly are un comision destul de scazut de (0,5%) si ofera cea mai buna rata disponibila in momentul finalizării tranzactiei.

Conturi! De ce trebuie sa introduc e-mailul meu?

E-mailul dvs. este necesar pentru a crea un cont care va ofere acces la istoricul tranzactiilor, la editarea parolei si la alte setari ale contului. Alternativ, puteti crea un cont pe una dintre platformele sociale media ecum ar fi: Facebook, Twitter, etc.

Schimba Ethereum in Bitcoin

Deschide-ti un cont gratis CHANGELLY

Ai nevoie de un portofel virtual? aici gasesti tot ce trebuie Wallets Cryptocurrensy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.