SmurfGo un joc gratuit de a castiga bitcoin

SmurfGo un joc gratuit de a castiga bitcoin! Cu fiecare zi ce trece apar noi jocuri unde se castiga bitcoin gratis, printre ele in Februarie 2017 apare si SmurfGo. Pe cat de simplu este acest joc, atat de rapid este in ce priveste castigurile in bitcoin. Castiga bitcoins gratuit toata ziua cu acest generator, se poate castiga pana la 500.000 satoshi/zi sau echivalentul a 5 dolari. Jocul mai ofera posibilitatea de a inscriere afiliati, ce iti poate aduce un castig suplimentar de 20% zilnic. Ai nevoie de o adresa de bitcoin, si chef de munca, la sfarsitul zile culegi roadele munci tale din acest joc.

SmurfGo un joc gratuit de a castiga bitcoin

Cat se castiga cu SmurfGo?
Castigul este unul variabil, depinde numai de tine cat doresti sa aduni zilnic. Daca te implici, se poate castiga pana la 0.005BTC fara comisioanele aduse de refferali, in medie eu castig 0.015 bitcoin sau echivalentul a 20 dolari/zi. Nici eu nu pot juca zilnic dar cateva zile pe saptamana ma implic.

Cum se face plata?
Platile se fac prin FaucetHub sau Coinbase
Minimul de retragere este cuprins intre 100 si 20.000 satoshi, aceste sume depind de varianta aleasa la retragere! Transferul de satoshi intr-un portofel bitcoin se face in doua feluri: manual si dureaza pana la 48 ore un transfer sau automat. Adrese bitcoin acceptate de SmurfGo: Coinbase, Blockchain, Xapo, ..etc.

SmurfGo un joc gratuit de a castiga bitcoin!
Deschide-ti un cont de aici SmurfGo, si incepi sa castigi bitcoin din prima secunda.

PS. daca nu ai inteles cum trebuie sa lucrezi cu acest joc, urmareste in continuare un video tutorial explicativ ce iti va usura munca cu siguranta, trebuie sa fi doar atent la detaliile aratate: Cum sa castigi nelimitat, si gratuit satoshi cu SmurfGo!

Daca totusi nu ai inteles ceva, poti lasa un comentariu si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.