Switcoin o noua cripto moneda

Switcoin o noua cripto moneda care intra pe piata este dezvoltata cu intentia de a realiza adoptarea in masa, care de obicei nu este cazul altor criptocuritate. Construind propriul ecosistem, in curand se va obtine o criptocurrency a carei cerere creste in mod autonom.

Switcoin – o cripto moneda care va creste cererea in mod autonom

Industria de publicitate din ziua de astazi este plina de concurenta extraordinara si oportunitati in scadere. Acum, odată cu aparitia tehnologiei blocurilor, au aparut noi oportunitati pentru comercianti. Pentru a revolutiona industria de publicitate prin utilizarea tehnologiei de blocare, Switcoin este pregatit sa introduca aplicatia Social Media bazata pe locatie.

Aceast ICO isi propune sa vizeze problema de adoptie predominanta in cripto moneda, oferind in acelasi timp o utilitate pe termen lung a monedei sale, Switcoin. Un punct demn de remarcat aici este faptul ca Switcoin intentioneaza sa atraga o mare parte a utilizatorilor prin intermediul aplicatiei sale de social media odata ce se termina vanzarea ICO.

loading…


Un element atractiv de atractie pentru investitori este intentia de a dezvolta ecosistemul Switcoin, care va avea o baza de utilizatori mai mare pentru aceasta moneda intr-un ritm rapid. In stadiile initiale ale unei lansări a ICO, de obicei, baza de utilizatori reprezinta preocuparea principala a investitorilor, pe care acest proiect le pune in centrul atentiei.

Cand vine vorba de ecosistemul Switcoin, acesta implica in primul rand moneda digitala – Switcoin, propriul blockchain al Proof-of-Authority, o aplicatie social media si un model de afaceri unic, care este legat de aplicatia sa, permitand aprecierea valorii Switcoin.

Blockchain-ul Switcoin se bazează pe Go Ethereum Iceberg cu un algoritm de consens al Proof-Authority (PoA), ceea ce inseamna „ce se poate face pe reteaua Ethereum, se poate face si pe reteaua Switcoin”.

Aplicatia Switcoin Social Media: O platforma avansata si generatoare de bani

In comparatie cu alte proiecte din aceeasi industrie, Switcoin este o oportunitate valoroasa de investitii datorita diverselor sale atribute care implica:

Potrivit echipei Switcoin, este o oportunitate de publicitate complet noua, cu o rata de raspuns de 100%. In plus, propriul bloc de blocuri permite microtransactii mai rapide si mai ieftine, permitandu-va sa va administrati portofelele Switcoin pe telefonul smartphone. Nu mai vorbim de faptul ca fondurile generate de ecosistemul sau vor fi utilizate de Switcoin si vor fi investit doar in aceasta cripto moneda.

Switcoin o noua cripto moneda

Aplicatia Social Media a Switcoin intentioneaza sa „ajute oamenii sa devina mai active din punct de vedere social” prin eliminarea problemelor inerente platformelor sociale traditionale.

Vrei sa-ti cumperi mondede digitale Switcoin? vezi aici: ICO Switcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.