Un manipulant marfa creste vanzarile la materialele de constructie

Am fost la multe depozite de materiale de constructie de cand sunt cu casa in lucru. Mereu este nevoie de ceva: ciment, boltari, cherestea, fier-beton, teve groase, tabla, caramida si teracota, iar acasa mesterii asteapta cu nerabdare marfa sa continue lucrarea.

Multe dintre aceste materiale sunt foarte grele si nu oricine le poate ridica sa le dea celui care le asaza in caroseria masinii. Altele sunt perisabile si intr-un moment de neatentie distrugi bunatate de marfa care nu este deloc ieftina.

Din experienta va spun ca este nevoie uriasa de manipulant marfa in punctele de desfacere a materialelor de constructii.

Veti spune ca din camioanele care asigura aprovizionarea pana la spatiul de depozitare se ocupa motostivuitoarele, dar cine incarca masinile clientilor care au venit sa comande: rigips, teracota, caramida, gresie sau parchet? Chiar si marfurile usoare sunt vandute cu baxul sau la pachet de 10-20 de bucati si se ajunge la o greutate destul de mare.

Cumparatorul se chinuieste o perioada mare de timp sa isi care marfa la masina, incomodandu-i pe ceilalti si mai este ceva! Nu stie sa o aseze corect in caroserie, iar pana acasa jumatate din ea se sparge.

Teracota se asaza intr-un anume fel, la fel rigipsul si cheresteaua.

Cheresteaua din esenta mai moale pusa sub greutate mare se indoaie si nu mai poate fi folosita in scopul pentru care a fost cumparata.

De multe ori, oamenii neputinciosi pleaca fara sa cumpere de la depozitele care nu au personal suficient sa asigure manipularea marfii din depozit pana la masina, incarcarea acesteia si asezarea corecta.

Antreprenorul care doreste sa isi dezvolte afacerea si sa obtina un venit fabulos, apeleaza la firma Jordanriver.eu sa se ocupe de recrutarea si aducerea in tara a unui numar suficient de manipulanti marfa, astfel incat clientul sa nu mai munceasca din greu sa isi incarce si aseze marfa in masina!

Asiaticii sunt atenti, muncitori, disciplinati si nu vor nici salarii fabuloase. Acum este timpul sa intrii pe platforma ce mediaza relatii de munca si sa iti definesti nevoile. 3-4 manipulanti pentru depozitele mici si medii si 7-8 pentru cele foarte mari va vor dubla vanzarile, in plus in depozit nu va fi aglomeratie si oamenii nu se vor incurca unii pe ceilalti.

In multe dintre depozitele din zona mea am vazut cat de deficient merge totul fiindca lipsesc manipulantii marfa. Uneori sunt nevoiti sa ajute la incarcat cei de la vanzari, iar cumparatorii asteapta cu orele in anumite perioade.

Manipulantii marfa de care ai nevoie si care te vor face sa devii numarul 1 in oras asteapta sa vina in Romania si sa lucreze pentru tine. Firmele de recrutare vor selecta numai muncitori calificati in acesta profesie, cu un cazier curat, demni sa lucreze in tara noastra.

Te poti implica direct in testare, facand un drum pana in tara lor si chemandu-i la interviul de angajare sau indirect, prin internet, sa nu te deplasezi acasa la ei.

In privinta tuturor actelor necesare, trebuie sa stii ca Jordanriver.eu se ocupa de totul, iar dupa 2-3 luni, ei vor veni sa lcureze pentru tine, adica sa iti satisfaca clientii.

Un manipulant marfa creste vanzarile la materialele de constructie

Ai nevoie de un imprumut rapid, vezi aici cum se poate obtine!