Bani pe net cu Viespar

Bani pe net cu Viespar! o platforma GPT (Get Paid To) din Romania, si esti platit pentru a rezolva diverse taskuri simple. Se poate lucra de acasa, nu este nevoie sa instalezi nimic pe calculatorul tau. Viespar NU este o solutie pentru imbogatire rapida! castigati bani prin acest sistem in functie de munca depusa in rezolvarea taskurilor. Cu cat rezolvi mai multe taskuri si participati in mai multe proiecte, cu atat veniturile tale sunt mai mari. Implicit, este posibil sa existe perioade de timp in care numarul de taskuri din sistem sa varieze (mai mic sau mai mare) in comparatie cu numarul total de utilizatori ai platformei.

Cum functioneaza plataforma?
Modul de functionare este urmatorul:

1. Iti deschizi un cont gratuit de AICI, si oferi cateva informatii despre tine
2. Periodic primesti in contul personal diverse misiuni (micro-taskuri)
3. Rezolvi taskurile si primesti imediat banii in cont

ATENTIE! sistemul va aloca taskuri in mod automat, pe criterii de performanta.
De exemplu, prioritate in alocarea de taskuri daca ai profilul completat corect, daca ai inceput sa-ti formezi o echipa sau daca ai rezolvat in mod corect taskuri care ti-au fost alocate. Dupa rezolvarea unui numar relevant de taskuri, sistemul iti va genera „indicele general de reputatie”, in baza careia se va determina frecventa cu care iti vor fi alocate viitoarele taskuri. Indicele general de reputatie va creste sau va scadea in timp real, in functie de urmatorul criteriu: daca iti sunt atribuite taskuri pe care accepti sa le rezolvi, dar nu le completezi, acest indice scade, lucru care va atrage dupa sine diminuarea probabilitatii ca sistemul sa-ti aloce un numa mai mare de taskcuri in perioada urmatoare.Bani pe net cu Viespar!
Exista doua criterii majore pentru care sistemul functioneaza in acest fel!
1. Utilizatorii activi primesc ceea ce merita, adica mai multe taskuri, implicit mai multi bani.
2. Plataforma Viespar, asigura ca taskurile platite de client sa ajung la persoane care le vor rezolva in mod corect.

Cat se castiga pe acest site?
Cel mai corect raspuns este „in functie de cat muncesti”. Totusi, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le sti inainte de a te inscrie! Viespar este un site de micro-taskuri, usor de realizat in timpul liber. Plata medie este de 5 centi/task. Chiar si la acest nivel, nu este inca un sistem suficient de dezvoltat astfel incat sa poti castiga sute de dolari pe luna. Prin programul de afiliere, se poate insa ajunge la aceste sume, pentru ca primesti un bonus de fiecare data cand cineva din echipa ta rezolva un task.

Cum se plateste?
Pentru incasarea banilor acumulati in contul Viespar este necesar sa atingi pragul minim de 50$, dupa care sa trimiti o solicitare de plata, folosind formularul dedicat din cont. Indiferent de data solicitarii platii, banii sunt platiti la sfarsitul lunii, intre zilele de 25 si 30. Daca intr-o luna nu acumulezi suficienti bani pentru extragere, suma se trasnfera pe luna cealalta, astfel incat nu pierzi nici un cent.

Bani pe net cu Viespar
Inregistreaza-te in program, si primesti bonus 5$ gratis, clik AICI


Recomanari! castiga bani pe net de acasa din ptc (plata per clik).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *